Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Τουρνουά beach volley στο beach bar Mare Deus !

 

    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διήμερο 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου 2021 το τουρνουά beach volley στις εγκαταστάσεις του beach bar Mare Deus στο Ποτοκάκι.

    Όσον αφορά το πρόγραμμα και τις συμμετοχές των αγώνων, είχαμε το Σάββατο 31/7 στην κατηγορία γυναικών 8 ομάδες και στην κατηγορία ανδρών 5 ομάδες.

    Μετά από προκριματικούς αγώνες των δύο ομίλων στην κατηγορία γυναικών είχαμε τα ζευγάρια των ημιτελικών Πέρρου Ρενάτα / Μποτωνάκη Ματίνα – Πέρρου Ελένη / Χονδροκούκη Ιωάννα : 0-2 και Μαραθοκαμπίτου Σοφία / Παπαγεωργίου Μαρκέλλα – Πασσαλίδη Κατερίνα / Τζερρέτα Εβίτα : 2-0. Έτσι λοιπόν στον τελικό είχαμε την επικράτηση των έμπειρων αθλητριών Μαραθοκαμπίτου Σοφία / Παπαγεωργίου Μαρκέλλα επί των νεαρών Πέρρου Ελένη / Χονδροκούκη Ιωάννα με 2-0 που όμως έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

   Στην κατηγορία των ανδρών είχαμε μετά από τους προκριματικούς αγώνες τους ημιτελικούς μεταξύ των Γιαννούλη Παναγιώτη / Παναγιωτακόπουλου Νίκου – Αγγελάκη Ανδρέα / Νιτοδά Γιώργου: 2-0 και Νικολαΐδη Λευτέρη / Τζότζου Νίκου – Τσιτσινάκη Μιχάλη / Νικολαΐδη Δημήτρη : 2-0. Και ενώ θα μπορούσαμε να μιλάμε για έναν συναρπαστικό τελικό όπως έδειξε το πρώτο σετ το οποίο κατέκτησε η ομάδα των Γιαννούλη Παναγιώτη / Παναγιωτακόπουλου Νίκου με 15-13, στο ξεκίνημα του 2ου σετ (2-2) είχαμε τον τραυματισμό στον αστράγαλο με διάστρεμμα του Παναγιωτακόπουλου που δεν του επέτρεψε να συνεχίσει τον αγώνα. Έτσι λοιπόν ο αγώνας κατοχυρώθηκε υπέρ των Νικολαΐδη Λευτέρη / Τζότζου Νίκου με σκορ 1-2. Ευχόμαστε περαστικά στον Νικόλα και ταχεία ανάρρωση.

   Την Κυριακή 1/8 είχαμε συμμετοχή 8 ομάδων στην κατηγορία του μικτού. Μετά από προκριματικούς αγώνες των δύο ομίλων είχαμε τα ζευγάρια των ημιτελικών Πασσαλίδη Κατερίνα / Στεργίου Γιώργος – Παπασταματίου Δήμητρα / Φαλάρης Μανώλης : 1-2 και Νικολαΐδου Ζαφειρία / Τζότζος Νίκος – Λιάπη Ζέφη / Γούναρης Θόδωρος : 2-0. Στον τελικό η ομάδα των Νικολαΐδου Ζαφειρία / Τζότζος Νίκος επικράτησε με 2-0 σετ των Παπασταματίου Δήμητρα / Φαλάρης Μανώλης.

   Στους φιναλίστ και νικητές των τελικών και των τριών κατηγοριών δόθηκαν μετάλλια και δώρα από τους χορηγούς του τουρνουά. My House’, ‘Mare Deus’, Cut skin, ‘Ελιά restaurant’, ‘Telion plus’, ‘Πεσκέσι’, ‘Votsalaki’.

  Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, στο beach bar Mare Deus και σε όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του. Επίσης ευχαριστούμε το Γιώργο Νιτοδά για τις υπέροχες φωτογραφίες του.




























 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου