Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Ευχαριστούμε τον Δήμο Μυτιλήνης για την φιλοξενία.

  

      Δεν μπόρεσε να κατακτήσει κάποια από τις θέσεις που δίνουν μετάλλιο η ομάδα μας στο πρωτάθλημα Ζ' περιφέρειας γυναικών (Β’ φάση ) που διεξήχθη στη Μυτιλήνη της Λέσβου το τριήμερο 18-20/04. Παρόλα αυτά η ομάδα μας πάλεψε όσο γινόταν όλα τα παιχνίδια καθώς από την αρχή είχε πάει με βασικές απώλειες σε νευραλγικές θέσεις. Μην ξεχνάμε πως ο Μ.Ο. ηλικίας της ομάδας μας ήταν ο πιο μικρός. Ηττηθήκαμε την 1η μέρα από τον Απόλλων Νάξου, την 2η από την Άθληση Λέσβου, ενώ την 3η μέρα στον αγώνα με τον Νηρέα Χίου παρότι βρέθηκε με 2-1 σετ μπροστά στο σκορ, δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες.

     Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, ιδιαίτερα συγχαρητήρια στην Άθληση για την κατάκτηση της 1ης θέσης και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επόμενα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

    Επίσης στον αγώνα που διεξήχθη για την κατηγορία Κ18 που ήταν και ο ημιτελικός του Β. Αιγαίου, πάλι η ομάδα μας ηττήθηκε από την ανώτερη και πιο έμπειρη Άθληση Μυτιλήνης. Της ευχόμαστε καλή συνέχεια στον τελικό της Ζ’ Περιφέρειας.

     Ευχαριστούμε τον Δήμο Μυτιλήνης, για την φιλοξενία που παρείχε στα μέλη της ομάδας μας, αλλά και για την διοργάνωση όλου του τουρνουά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου