Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Τουρνουά Κ16 Αιγαίου, λίγα λόγια και πολλά ευχαριστώ από τον Πολυκράτη......

 


Τουρνουά Κ16 Αιγαίου

     Το μέλλον του βόλεϊ στα νησιά μας είναι εδώ.

    Στο Πυθαγόρειο Σάμου, για δύο μέρες χτυπούσε η καρδιά του βόλεϊ στο Αιγαίο.    

    Ο σύλλογος μας για τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συνδιοργάνωσε μαζί με την Περιφέρεια Β. Αιγαίου το τουρνουά Κ16 κοριτσιών όπου αναδείχθηκε ο πρωταθλητής για το 2023-24.

   Παράλληλα όμως οι αγώνες είχαν και ως σκοπό τη φιλία, τνη κοινωνικοποίηση, την συναδέλφωση και τις καλές σχέσεις μεταξύ των μελών, όλων των ομάδων.

   Μαζί με την ομάδα μας τον Πολυκράτη συμμετείχαν οι αντίστοιχες πρωταθλήτριες ομάδες Τελχινίς Ρόδου, Γ.Σ. Λέσβου και Νηρέας Καρδαμύλων Χίου, οι οποίοι απόλαυσαν τη φιλοξενία και τους αγώνες.

   Ήταν ένα διήμερο γεμάτο συναρπαστικούς αγώνες που έκρυβαν έντονα συναισθήματα. Οι ελλείψεις ορισμένων αθλητριών ήταν εμφανείς σε κάποιες ομάδες, αλλά οι νεαρές αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να πετύχουν τον σκοπό τους, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη φιλοξενία και τη συμμετοχή τους στην οργάνωση αυτή.

   Την διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του μέλους του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. κος Τάσος Πασπάλας , ο οποίος ήταν παρών σε όλους τους αγώνες και έμεινε ενθουσιασμένος από την αγωνιστικότητα και το επίπεδο των ομάδων. Παράλληλα συζήτησε με διάφορους παράγοντες των ομάδων ακούγοντας τους προβληματισμούς και τις σκέψεις τους, μιας και θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος της Ομοσπονδίας στις επερχόμενες εκλογές.

   Ταυτόχρονα έγινε ψηφοφορία μεταξύ των προπονητών των ομάδων, διαιτητών και του κου Πασπάλα Τ. για την ανάδειξη της M . V . P . του τουρνουά, με την αθλήτρια του Τελχινί Ρόδου, η  Σκαρτσίλη Ηλέκτρα να πάρει τον τίτλο. Την απονομή στην αρχηγό της ομάδας της Ρόδου, μιας και η νικήτρια ταξίδεψε για τον Πειραιά ώστε να αγωνιστεί η ομάδα με την ομάδα Κ18, έκανε ο Πασπάλας Τ. Από την πλευρά της ομάδας της Ρόδου και μέσω της αρχηγού της, δόθηκε ως δώρο φιλίας μία μπάλα με τις υπογραφές των αθλητριών της, στην ομάδα μας. 

   Κλείνοντας θα θέλαμε ως τμήμα να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Β. Αιγαίου για τη συνδιοργάνωση, αλλά και τους δεκάδες χορηγούς μικρούς και μεγάλους από όλη την περιοχή του Δήμου μας, που ανταποκρίθηκαν και μας βοήθησαν ώστε να ανταπεξέλθουμε όσο το δυνατόν καλύτερα στην οργάνωση του Τουρνουά.

  Ιδιαίτερα όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου  Μυκάλη για την άψογη φιλοξενία που παρείχε για ακόμα μία φορά στις αποστολές των ομάδων, τον κο Φώτη Αντωνόπουλο και την εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Aramis για τις μετακινήσεις των αποστολών, τον κο Τάσο Νικολαΐδη για την κάλυψη των εξόδων διαιτησίας, τον Δήμο Αν. Σάμου για τα δώρα και τον Ε.Ο.Σ. για τα κρασιά που παρείχαν ως χορηγία στους υπεύθυνους των αποστολών, τον κο Γιάννη Λύκο και την Φρουτοπία για τα φρούτα που μας παρείχε κατά τη διάρκεια των αγώνων, τον κο  Γιώργο Κυριαζή  για τα νερά των αγώνων, τον dj μας τον  Ανδρέα Βαρδίκο για τη μικροφωνική. και τη μουσική κάλυψη του τουρνουά, τον κο Γιάννη Βουρλιώτη και την Άνια για τη βοήθεια που παρείχαν στη μετακίνηση των αποστολών από και προς το λιμάνι, το samossport τον κο Νίκο και κα Μαρία Οικονόμου για τη ζωντανή μετάδοση των αγώνων και το φωτογραφικό υλικό που μας παρείχε, τέλος τους αφανείς ήρωες τα μέλη του Δ.Σ. και υπεύθυνους τμήματος βόλεϊ του συλλόγου μας, τις κες  Καλλιόπη Μωραΐτη και Τζούντιθ Πέρρου, τους κους Στέλιο Γλέζο τον Στέλιο Κύρκο  και την προπονήτρια κα Ζωγραφιά Γκατζάκη για την προσπάθεια που κατέβαλαν στην όλη οργάνωση. Επίσης τον ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π. και τα μέλη του για τις διαιτησίες των αγώνων.

     Να ζητήσω συγνώμη εκ των προτέρων αν ξέχασα να ευχαριστήσω κάποιον.

     Κλείνουμε ευχόμενοι να έχουμε όλοι μας ένα καλό και δροσερό καλοκαίρι, με μία υπόσχεση '' εις το επανιδείν '' .....

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την τελετή έναρξης και τις απονομές....












































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου