Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019





8ο camp Beach Volley Samos

     Το 8ο camp beach volley στο Ποτοκάκι Σάμου ολοκληρώθηκε με την καθοδήγηση του προπονητή και Κ.Φ.Α. κου Νικολαΐδη Δημητρίου  σε συνεργασία με τον Α.Ο. Πολυκράτη. Η διάρκεια του camp ήταν από 17 έως 28 Ιουνίου 2018  με δίωρα καθημερινά μαθήματα από τις 17:00-19:00 !
     Το πρόγραμμα παρακολούθησαν κορίτσια ηλικίας από 10 ετών και άνω και με την ευκαιρία οι συμμετέχουσες γνώρισαν τα μυστικά του ωραίου αυτού αθλήματος αλλά και βελτίωσαν τις ικανότητες και δεξιοτεχνίες τους, ενώ παράλληλα να ψυχαγωγήθηκαν! Σε όλη την διάρκεια του camp ο διοργανωτής παρείχε στις συμμετέχουσες φρούτα και μπάρες δημητριακών. Με την λήξη του camp ο κος Νικολαΐδης Δ. απένειμε σε όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν αναμνηστικά διπλώματα !
     Ο υπεύθυνος του camp ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα τους χορηγούς το ‘’Τέλειον plus’’ στο Βαθύ και το ‘’γκάρλικ’’ στο Πυθαγόρειο για τις χορηγίες στα μπλουζάκια, καθώς και τον ιδιοκτήτη του beach bar ΄΄Mare Deus΄΄  κο Καλατζή Χρυσόστομο, για την φιλοξενία στα δύο νέα γήπεδα που κατασκευάστηκαν για τον σκοπό αυτό, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη σεζόν αλλά και για τα τουρνουά που θα ακολουθήσουν ! 


 
ο υπεύθυνος του camp
κος Νικολαΐδης Δημήτρης





  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου