Κυριακή 9 Ιουνίου 2019



ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ν.ΣΑΜΟΥ 2018-19

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2018-19 ο Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ

    Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για την ομάδα μας στα πρωταθλήματα του νομού μας. Στον τελικό των Παγκορασίδων νίκησε την ομάδα της Ρίβα με 3-0 (7,16,19) σε ένα παιχνίδι όπου οι αθλήτριες μας κατάφεραν αν ξεπεράσουν το αρχικό άγχος και να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο !  Με πολύ καλά ποσοστά σε σερβίς και υποδοχή κατάφεραν να έχουν το έλεγχο του αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος ! 
Συνθέσεις ομάδων: 
Α.Ο. Πολυκράτης (Νικολαΐδης Δ. - Γκατζάκη Ζ.) Καλογραία Ι. Πέρρου Ε. Μποτωνάκη Κ.(L) Βακρά Ε.(L) Νικολαΐδη Μ. Γιαννιού Ε. Σέγκου Α. Κυπραίου Ε. Σπάγου Μ.(C) Βαλωμένου Ε. Γρηγοριάδη Β. Πασαλίδη Α. Διβανέ Β. Μιχηλιού Φ.
Π.Ε.Ψ.Α.Σ. ΡΙΒΑ (Σπανός Ο.) Βασιλείου Β. Διακογεωργίου Γ. Τζελιλάϊ Λ. Βασιλείου Ε. Κουλούρη Χ. Παλαιοκαστρίτη Ε.(C) Τζελιλάϊ Ο.(L).
Διαιτητές αγώνα: Χιώτης, Πατσιάς, Βαρβατέ. 
   Στον αγώνα που προηγήθηκε χρονικά του τελικού, η ομάδα της Αναγέννησης αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 από την ομάδα του Ερμή κατάφερε να γυρίσει το ματς, να ισοφαρίσει σε 2-2 και να επικρατήσει στο ταΪ μπρέικ κάνοντας το 2-3 και έτσι να πάρει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλιο.
Συνθέσεις ομάδων: 
Α.Σ. Ερμής Ξεφτέρη Ι. Τσαπαρίκου Π. Λούπη Α. Ζάχου Μ. Πανουράκη Ρ. Καραγιαννάκη Χ. Αρβανίτη Ε. Παπαδημητρίου Σ.
Α.Σ.Σ. Αναγέννηση (Φαράτσης I.) Σπέη Μ. Μιχάλα Μ. Τορτοπίδου Ν. Γαλάνη Α. Λαμάϊ Λ. Γεροντή Α. Καλιού Ε. Σπανίκα Κ. Τζερέτα Κ.
Διαιτητές αγώνα: Καραδημητρίου, Μάρκου, Βαρβατέ.
  Η ομάδα μας θα εκπροσωπήσει το νησί μας στην επόμενη φάση για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ζ'  Περιφέρειας (Αιγαίου) όπου την ερχόμενη Τετάρτη 12/6/2019 θα αγωνιστεί στην Χίο με τον τοπικό Νηρέα Καρδαμύλων.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου