Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Στον Πολυκράτη ο 1ος τελικός !

 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γυναικών – (play off)

Τελικός - 1ος αγώνας

Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ – Α.Σ.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ : 3-0

Τα σετ:29-27,28-26,26-24.

Μετά από ένα ματς θρίλερ όπου όλα τα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, η ομάδα μας βρίσκοντας λύσεις όταν χρειαζόταν, κατάφερε και νίκησε την ομάδα της Αναγέννησης στον πρώτο τελικό. Ο αγώνας σημαδεύτηκε από τα πολλά λάθη που έκαναν και οι δύο ομάδες από την γραμμή των 9 μ. αλλά και τις φάσεις διαρκείας. 

Στο πρώτο σετ η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί με μια διαφορά 5 πόντων που όμως η ομάδα την Αναγέννησης κατάφερε να την εκμηδενίσει. Το 22-17 έγινε 22-22. Από το σημείο εκείνο και μετά οι ομάδες πηγαίναν πόντο πόντο και μετά από διαδοχικά σετ μπολ και των δύο ομάδων τελικά η ομάδα μας το κατέκτησε κάνοντας το 1-0.

Στα άλλα δύο σετ έγιναν τα αντιστρόφως ανάλογα, ως προς την διακύμανση του σκορ με την ομάδα της Αναγέννησης να προηγείται συνεχώς στο σκορ και την ομάδα μας να προσπαθεί να την φτάσει. Έτσι με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο ισοφαρίζοντας μετά τον 22 πόντο και καταφέρνοντας να είναι πιο τολμηρή, πιο ψύχραιμη και πιο ουσιαστική κατάφερε να πάρει τα δύο σετ και τον αγώνα. 

Το ραντεβού των δύο ομάδων θα συνεχιστεί την ερχόμενη Κυριακή στο κλειστό Βαθέος αυτή την φορά για τον δεύτερο κατά σειρά τελικό. 

Συνθέσεις ομάδων: Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: (Νικολαΐδης Δ.-Γκατζάκη Ζ.) 2.Πέρρου Ρ.(L). 4.Πέρρου Ε. 5.Μποτωνάκη Κ. 6.Βαλωμένου Μ. 7.Καλλογραία Ι. 8.Γρηγοριάδη Β. 9.Κακάνη Δ. 10.Βαλιδάκη Μ.(C). 12.Διβανέ Β. 14.Κοττόρου Μ. 15.Νικολαΐδου Ζ. 16.Πασαλίδη Α.(L). 18.Βακρά Ε. 19.Μποτωνάκη Σ.

Α.Σ.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: (Φαράτσης Ι.) 1.Κνήτη Π. (C) 2.Άκουλι Α. 3.Σπέη Μ. 4.Μπαλασά Ε. 5.Αρβανίτη Ε. 6.Βουρνόβα Ι. 7.Γαλανού Α. 8.Λούπη Α. 9.Τζερέτα Κ. 10.Γαλάνη Α. 11.Καλιού Ε. 12.Κρικώνη Χ.(L). 14.Κρητικού Δ.(L). 15.Αγγελοπούλου Κ.

Διαιτητές αγώνα: (Α) Ζαβού Β. (Β) Χιώτης Δ. (Γρ.) Βαρβατέ Κ.

*Όλα τα αποτελέσματα, καθώς και τις βαθμολογίες των διαφόρων κατηγοριών μπορείτε να τις δείτε στην ενότητα: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ.

Όσον αφορά τώρα την ομάδα του Κέρκη και την προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Α1,η 10η και τελευταία αγωνιστική του Γ' Ομίλου της Pre League Ανδρών μεταφέρθηκε για την Κυριακή 27 Μαρτίου, για υγειονομικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου