Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Στον Πολυκράτη ο τίτλος των Γυναικών, ενώ στην Ρίβα των Κ18.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/4/2022

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γυναικών – (play off)

Τελικός - 2ος αγώνας

Α.Σ.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ : 1-3

Τα σετ: 15-25,25-14,22-25,18-25.

Αγώνας για γερά νεύρα ο δεύτερος τελικός. Αν και κατά διαστήματα οι δύο ομάδες είχαν νευρικότητα λόγο του άγχους και της κρισιμότητας του παιχνιδιού δεν έλειψαν και οι ωραίες φάσεις. Με όπλο το σερβίς και το μπλοκ η ομάδα μας κατάφερε να πιέσει την ομάδα της Αναγέννησης και να πετύχει τον αρχικό σκοπό της κάνοντας το 0-1. Από την άλλη η ομάδα της Αναγέννησης κατάφερε να πιέσει και να πάρει το δεύτερο σετ σχετικά εύκολα ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1. Κομβικής σημασίας το τρίτο σετ στο οποίο η ομάδα μας κατάφερε να πάρει μια διαφορά 5 πόντων (13-18), αλλά κάποια λάθη της, έδωσαν την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να ισοφαρίσει 18-18. Στην συνέχεια με  ψυχραιμία και κάποιες καλές ενέργειες κατάφερε να κατακτήσει το σετ και να προηγηθεί 1-2. Στο τρίτο σετ και ενώ βρισκόταν μπροστά με διαφορά ασφαλείας ένας μικροτραυματισμός στο γόνατο της αρχηγού Βαλιδάκη Μ. λίγο έλειψε να γυρίσει το σετ, αλλά με την επιστροφή της μετά από λίγο επήλθε η ηρεμία και με τακτικό σερβίς της Νικολαΐδου Ζ. σε συνδυασμό με τις καθοριστικές επιθέσεις της Μποτωνάκη Σ. ήρθε η κατάκτηση του σετ και η πολυπόθητη νίκη.

Με την λήξη του αγώνα ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων και κυπέλλου μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Στο σημείο αυτό ο σύλλογος μας θέλει να συγχαρεί την φιναλίστ ομάδα της Αναγέννησης, ιδιαίτερα τον προπονητή της, Ιωσήφ Φαράτση μιας και ολοκλήρωσε την θητεία του στην ομάδα της Σάμου αφού παίρνει μετάθεση ως εκπαιδευτικός Φ.Α. στην Σαμοθράκη, θα τον θυμόμαστε για την εργατικότητα, την υπευθυνότητα και την όρεξη που έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα Γυναικών (αθλήτριες – προπονητές – παράγοντες), τους διαιτητές των αγώνων και όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί η φετινή τόσο δύσκολη διοργάνωση. Τέλος να συγχαρούμε τις αθλήτριες μας για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν στις προπονήσεις και τους αγώνες, καθώς επίσης και τους γονείς τους για την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη που δείχνουν.

Ευχή μας είναι να συνεχίσουμε και του χρόνου όλοι την προσπάθεια αυτή, με υγεία και με γεμάτα γήπεδα.

Συνθέσεις ομάδων: Α.Σ.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: (Φαράτσης Ι.) 1.Κνήτη Π. (C) 2.Άκουλι Α. 4.Μπαλασά Ε. 5.Αρβανίτη Ε. 7.Γαλανού Α. 8.Λούπη Α. 9.Τζερέτα Κ. 10.Γαλάνη Α. 11.Κρικώνη Χ.(L). 12.Καλιού Ε. 14.Κρητικού Δ.(L). 15.Αγγελοπούλου Κ.

 Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: (Γκατζάκη Ζ.) 2.Πέρρου Ρ.(L). 5.Μποτωνάκη Κ.(L). 6.Βαλωμένου Μ. 7.Καλλογραία Ι. 8.Γρηγοριάδη Β. 9.Κακάνη Δ. 10.Βαλιδάκη Μ.(C). 12.Διβανέ Β. 13.Σπάγου Μ. 14.Κοττόρου Μ. 15.Νικολαΐδου Ζ. 16.Πασαλίδη Α. 19.Μποτωνάκη Σ. 20.Χατζηκυριάκου Ι.

Διαιτητές αγώνα: (Α) Χιώτης Δ. (Β) Ζαβού Β. (Γρ) Τζουραμάνης Γ.





 ΣΑΒΒΑΤΟ 2/4/2022

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Pre League Ανδρών

 ( μπαράζ ανόδου 3ος-4ος ) 1ος αγώνας

Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας - Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ: 1-3

Τα σετ: 25-22,13-25,18-25,15-25.

φωτογραφία αρχείου

Τα κατάφερε τελικά η ομάδα του Κέρκη και πήρε την νίκη στον πρώτο αγώνα, σπάζοντας την έδρα του Αριστοτέλη και ταυτόχρονα έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα όσον αφορά την πρόκριση. Στο παιχνίδι αυτό η ομάδα του νησιού μας εμφανίστηκε πολύ διαβασμένη και πειθαρχημένη τακτικά σε σχέση με τον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου. Έτσι τώρα όλο η προσοχή πέφτει στον αγώνα της Τετάρτης αυτή την φορά στο κλειστό Βαθέος ώστε να ζευγαρώσει τις νίκες και να περάσει στην επόμενη φάση.

Συνθέσεις ομάδων: Φ.Ε.Σ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ(Αντώνης Παπαδόπουλος): Αναστασιάδης, Σαρικεΐσογλου, Κανέλλος, Τόρες, Γκόρτσανιουκ, Μαγκαλάες / Αντωνίου (λ), Αντωνιάδης (λ), Παντακίδης, Αρμενάκης, Βλαχόπουλος.

Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ ΣΑΜΟΥ (Αντώνης Παπαδόπουλος): Μπαρμπούνης, Αράγια, Πέτρας, Κουτσομύτης, Μελλές, Ρούσης / Κοντοκώστας (λ), Φραγκιαδάκης (λ), Τουρνάκης, Κανάσαρος, Γεωργίου.

Διαιτητές αγώνα: (Α) Βασιλειάδης (Β) Γεωργιάδης Ε. (Γρ.) Καρυπίδου (Παρ.) Μιχελινάκης

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ18 κορασίδων (play off)

Τελικός - 2ος αγώνας

Π.Ε.Ψ.Α.Σ. ΡΙΒΑ - Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: 3-0

Τα σετ: 25-8,25-19,25-19.

Παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα μας ώστε να ανατρέψει το αποτέλεσμα και να φέρει την σειρά των τελικών σε τρίτο ματς, τελικά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε για δεύτερη φορά με το ίδιο σκορ αυτή την φορά μέσα στο Καρλόβασι. Η ομάδα της Ρίβα δίκαια στέφτηκε πρωταθλήτρια στο Κ18 για το 2021-22, αφού στην σειρά αυτή των τελικών έδειξε ότι ήταν πιο έτοιμη και έπαιξε καλύτερα.  Συγχαρητήρια λοιπόν στην ομάδα της Ρίβα και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επόμενη φάση.

Από την πλευρά της ομάδας τώρα η δεύτερη θέση μπορεί να αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση μιας και στην κανονική περίοδο τερμάτισε πρώτη και αήττητη αλλά και η δεύτερη θέση αποτυπώνει την συνολική προσπάθεια που έχουν κάνει οι αθλήτριες μας σε όλη την χρονιά.


Συνθέσεις ομάδων: Π.Ε.Ψ.Α.Σ.ΡΙΒΑ: (Σπανός Ο.) 1.Λία Α.(L).  2.Μερκάϊ Α. 3.Παλαιοκαστρίτη Ε. 4.Αργυρού Φ. 5.Παλαιοκαστρίτη Ν. 6.Αρκίτα Τ. 7.Σαραντίδη Β. 8.Λέφα Θ.  9.Τζελιλάι Λ. 10.Τζελιλάι Ο. 11.Βασιλείου Ε. 12.Διακοσταμάτη Δ. 14.Διακογεωργίου Γ.(C). 16.Παλαιοκαστρίτη Σ.(L).

 Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: (Νικολαΐδης Δ./Γκατζάκη Ζ.) 1.Ελευθερόγλου Ε.(L).  2.Πέρρου Ρ.(L). 3.Φαλάρη Κ. 4.Πέρρου Ε. 5.Μποτωνάκη Κ.(C). 6.Βαλωμένου Μ. 7.Καλογραία Ι. 8.Γρηγοριαδη Β. 9.Κακάνη Δ. 12.Διβανέ Β. 13.Σπάγου Μ. 14.Γλέζου Α. 16.Πασαλίδη Α. 17.Καριώτογλου Κ.

 

Διαιτητές αγώνα: (Α) Πατσιάς Ε. (Β) Βαρβατέ Κ. (Γρ) Μαυρουδή Φ.



ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4/2022

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γυναικών – (play off)

Αγώνας για 3η θέση - 2ος αγώνας

Π.Ε.Ψ.Α.Σ. ΡΙΒΑ - Α.Π.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ: 1-3

Τα σετ: 21-25,20-25,25-18,12-25.

Ο Ιωνικός ήταν ο νικητής και στον δεύτερο αγώνα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Συνθέσεις ομάδων: Π.Ε.Ψ.Α.Σ. ΡΙΒΑ: (Σπανός Ο.) 3.Παλαιοκαστρίτη Ε.  5.Μακρή Ε. 7.Σαραντίδη Β. 8.Μερκάϊ Ν.(C) 9.Τζελιλάϊ Λ. 10.Τζελιλάϊ Ο. 11.Βασιλείου Ε. 12.Μποσδρά Φ.(L). 14.Μουχτή Ν. 15.Διακογεωργίου Γ.

 Α.Π.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ: (Κονδύλης Ι.) 2.Τόσκα Ι. 3.Τσουβαλά Α. 4.Τζουνοπούλου Α.(C) 5.Κασπίρη Γ. 7.Μαθιού Σ. 9.Κουκουβλή Ε-Ι. 10.Τσολάκογλου Δ. 11.Ζέρβα Ε. 15.Γιαννακοπούλου Ν.(L) 17.Σιακαβέλλα Ε.  18.Γεροντή Ε. 20.Τσούλη – Καλαμοβράκα Ε.(L).

Διαιτητές αγώνα: (Α) Βαρβατέ Κ. (Β) Χιώτης Δ. (Γρ.) Πατσιάς Ε.

*Όλα τα αποτελέσματα, καθώς και τις βαθμολογίες των διαφόρων κατηγοριών μπορείτε να τις δείτε στην ενότητα: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου