Σάββατο 16 Απριλίου 2022

O Ερμής Παφίλων Λέσβου πρωταθλητής Ζ' Περιφέρειας Γυναικών 2021-22.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/4/2022

 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ζ΄ Περιφέρειας (Χίος 1η αγωνιστική)

Γ.Π.Σ. ΕΡΜΗΣ Λέσβου - Γ.Σ. ΝΗΡΕΑΣ Καρδαμύλων : 3-0

Τα σετ: 25-21,25-22,25-22.

Η οικοδέσποινα ομάδα της Χίου προσπάθησε να βάλει δύσκολα στην πρωτοπόρο ομάδα της Λέσβου αλλά δεν τα κατάφερε. Η ομάδα του Ερμή έβρισκε πάντα τις λύσεις ιδιαίτερα στα τελειώματα των σετ και έχοντας σε εξαιρετική μέρα τις Βογιατζή Ε. και Βουβούλη Α. τελικά επικράτησε με 3-0 και κατέκτησε την πρώτη θέση του τουρνουά της Ζ’ Περιφέρειας. Μία θέση που τους δίνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Μετά το τέλος του αγώνα έγιναν απονομές μεταλλίων και κυπέλλου στις ομάδες. Επίσης μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε MVP του τουρνουά η αρχηγός του Ερμή Παφίλων, Ελευθερία Βογιατζή. Την απονομή έκανε ο προπονητής του Νηρέα, Φραγκούλης Κυλαδίτης. Η Ε.Ο.ΠΕ. βράβευσε δια του εκπροσώπου της, κου Κογκαλίδη Ελευθέριου μέλος του Δ.Σ. την ψυχή του τουρνουά, τον πρόεδρο της Τ.Ε. Χίου, κο Ποδιά Αναστάσιο για την προσφορά του στο άθλημα όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς από την πλευρά μας να αναφέρουμε ότι χάρις αυτόν τον άνθρωπο, αλλά και κάποιους άλλους, αφανείς ήρωες, οργανώθηκε μέσα σε δύο ημέρες και ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά αυτό. Η βράβευση αυτή είναι το ελάχιστο που θα μπορούσε να γίνει προς το πρόσωπο αυτό.

Στην συνέχεια ακολούθησε η απονομή μεταλλίων στην ομάδα που κατέλαβε την τρίτη θέση, την ομάδα του Νηρέα Καρδαμύλων Χίου. Την απονομή έκανε ο προπονητής του Πολυκράτη Πυθαγορείου κος Νικολαΐδης Δημήτρης. Στην ομάδα που κατέλαβε την δεύτερη θέση, τον Τελχινί Ρόδου δεν έγινε απονομή διότι έπρεπε να ταξιδέψει νωρίτερα αεροπορικώς και έτσι θα σταλούν τα μετάλλια από την Ε.Ο.ΠΕ. Στην πρωταθλήτρια ομάδα του τουρνουά τον Ερμή Παφίλων, τα μετάλλια απένειμε ο κος Ποδιάς Α. ενώ το κύπελλο απένειμε ο κος Κογκαλίδης Ε. 

Συνθέσεις ομάδων: Γ.Π.Σ. ΕΡΜΗΣ Λέσβου: (Βογιατζής Δ.) 1.Παναγιωτίδου Ε. 3.Ευαγγελίδη Α. 4.Βόμβα Α. 5.Βογιατζή Ε.(C) 8.Κριπιντίρη Ε. 12.Φλωροπούλου Μ. 13.Μουλά Β. 14.Τριανταφύλλου Ο. 16.Βουβούλη Α.(L).

Γ.Σ. ΝΗΡΕΑΣ Καρδαμύλων : (Κυλαδίτης Φ./Μυλωνά Ε.) 2.Ανδριώτη Ε. 3.Αζαπή Α. 4.Πιπινιά Σ. 5.Βάλβη Χ. 6.Τσιαφίτσα Μ. 7.Χριστοπούλου Ζ.(L).  9.Χοτζαλλάρη Τ. 10.Μπότσι Α. 11.Κίνδυλα Ε. 13.Σαρρή Μ. 14.Παγώνη Α.(C). 15.Βολισσιανού Ε. 16.Χαϊτλή Κ. 17.Γιαννητσαριώτη Ε.(L).

Διαιτητές αγώνα: (Α) Λιδωρικιώτη Ε. (Β) Κυριαλάνη Β. (Γρ.) Τσατίρη Μ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου