Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Έχασε την ευκαιρία ο Κέρκης.

 ΤΕΤΑΡΤΗ 6/4/2022

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Pre League Ανδρών

 ( μπαράζ ανόδου 3ος-4ος ) 2ος αγώνας

 Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ - Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας : 0-3

Τα σετ: 19-25,24-26,22-25.

φωτογραφία αρχείου

Μοναδική ευκαιρία έχασε η ομάδα του νησιού μας στην προσπάθεια της για πρόκριση στον τελικό της 2ης και 3ης θέσης. Βέβαια η ομάδα του Κέρκη φάνηκε πολύ αγχωμένη και πολύ πιεσμένη με αποτέλεσμα να κάνει πολλά λάθη. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Αριστοτέλη παρουσιάστηκε πολύ συγκεντρωμένη και με έναν Τόρες πολύ αποτελεσματικό.

Έτσι λοιπόν τώρα όλα θα κριθούν στον 3ο αγώνα, αυτή τη φορά στην Σκύδρα την έδρα του Αριστοτέλη το επόμενο Σάββατο, έναν αγώνα που θα καθορίσει ποιος θα έχει ελπίδες για άνοδο στην Α1.

Και στον άλλον αγώνα μεταξύ Άθλο Ορεστιάδας και Καλαμάτας 80, είχαμε την νίκη του Άθλου με 3-2 (25-19, 20-25, 25-22, 26-28, 15-10), έτσι λοιπόν και σε αυτό το ζευγάρι θα έχουμε τρίτο αγώνα στην Καλαμάτα.

Συνθέσεις ομάδων: Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ ΣΑΜΟΥ (Παπαδόπουλος Αντώνης): Μπαρμπούνης, Αράγια, Πέτρας, Κουτσομύτης, Μελλές, Ρούσης / Κοντοκώστας (λ), Φραγκιαδάκης (λ), Τουρνάκης, Κανάσαρος, Γεωργίου, Μπαραμπάτης, Τσιτσινάκης.
Φ.Ε.Σ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (Σιπιτάνος / Παπαδόπουλος Α.): Αναστασιάδης, Σαρικεΐσογλου, Κανέλλος, Τόρες, Γκόρτσανιουκ, Μαγκαλάες / Αντωνίου (λ), Αντωνιάδης (λ), Παντακίδης, Αρμενάκης, Βλαχόπουλος, Γαληρόπουλος.

Διαιτητές αγώνα: (Α) Μυλωνάκης (Β) Καραδημητρίου Γ. (Γρ.) Βαρβατέ Κ. (Παρ.) Περρής Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου