Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Τελικός Κ18 Ζ' Περιφέρειας. Νικήτρια η ομάδα της Άθλησης Λέσβου.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/4/2022

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ18 κορασίδων (τελικός Ζ’ περιφέρειας)

Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ Ρόδου – Α.Σ. ΑΘΛΗΣΗ Λέσβου : 0-3

Τα σετ: 25-27,14-25,16-25.

Ανώτερη η ομάδα της Λέσβου επικράτησε της ομάδας από την Ρόδο σε έναν τελικό που πρόσφερε στον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό Χίου εντυπωσιακές φάσεις και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον. Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν το πρώτο σετ, όπου η ομάδα του Τελχινί αν και βρέθηκε με σετ μπολ 24-23 δεν το εκμεταλλεύτηκε και έτσι έδωσε την ευκαιρία στην Άθληση να το τελειώσει και να πάρει μεγάλο ψυχολογικό προβάδισμα. Στα επόμενα δύο σετ η ομάδα της Λέσβου κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της έχοντας περισσότερες λύσεις και έτσι ήρθε το τελικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Μετά το τέλος ακολούθησαν απονομές στις ομάδες. Για την δευτεραθλήτρια ομάδα του Τελχινί Ρόδου την απονομή έκανε ο κος Λίρατζης Σ. εκπρόσωπος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Χίου και στην πρωταθλήτρια ομάδα της Άθλησης Λέσβου ο κος Κογκαλίδης Ε. Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. 

Συνθέσεις ομάδων: Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ: (Τσιντομηνάς Ν.) 1.Θαρρενάκη Κ. 3.Μπεκίρ-ογλου Γ. 4.Ζντράβα Κ. 5.Τσιλιμίγκα Π. 7.Γκιζέττη Σ.(C) 15.Τσερκές-Σουτζιού Σ. 17.Γκίκα Ν.

Α.Σ. ΑΘΛΗΣΗ Λέσβου: (Περτσέλης Σ./Γιακουμής Σ.) 1.Βουρλή Κ. 2.Τσούρμα Χ. 4.Κρινέλου Χ.(L) 9.Καρέτα Ι. 10.Ελευθεριάδου Ε.(C)  11.Γυμνάγου Α. 12.Μπαρέλλη Σ. 15.Βουρλή Α. 17.Τριανταφυλλίδη Ε. 20.Ράσκου Σ.(L).

Διαιτητές αγώνα: (Α) Κυριαλάνη Β. (Β) Λιδωρικιώτη Ε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου